O nama

CREATIVE IDENTITY

Štamparija CREATIVE IDENTITY

Štamparija CREATIVE IDENTITY Vam nudi kompletnu reklamnu papirnu galanteriju i sav ostali štampani materijal. Pored štampe i izrade proizvoda nudimo Vam i grafički dizajn. Reklamne papirne kese, vizit karte, flajeri, katalozi, prospekti, lifleti, plakati, posteri, reklamne čaše za olovke, reklamne kartonske kape i kačketi, reklamni blokovi, NCR blokovi, memorandumi, knjige, obrasci i jos mnogo toga što nismo naveli...

Sve naše proizvode možemo dostaviti na Vašu adresu! Za sve porudžbine iznad 6500 dinara, besplatna dostava bilo gde u Srbiji!

dizajn studio

DIZAJN

Grafički dizajn

Naš studio za grafički dizajn teži ka novim izazovima i trudi se da izadje u susret svim poslovnim poduhvatima. Pored grafičkog dizajna i pripreme za štampu nudimo i web dizajn. Klijentima nudimo i povoljan hosting.

ofset stampa

ŠTAMPA

Ofset štampa

Naša štamparija strogo vodi računa o kvalitetu štampe, da svaki odštampani proizvod bude po visokim kriterijumima. Pored štampe i izrade gotovih proizvoda, nudimo i uslužnu štampu do C2 formata.

graficka dorada

DORADA

Grafička dorada

Naše odeljenje dorade visokom profesionalnosću teži da svaki proizvod izadje sa ponosom iz naše štamparije. Vršimo uslugu dorade i izradu reklamnih papirnih kesa i za ostale štamparije. Kao i uslugu tople plastifikacije!


Štamparija CREATIVE IDENTITY

Mi smo CREATIVE IDENTITY, štamparija koja teži ka uspehu! Relativno skoro smo osnovani, 2012 godine, ali iza nas se nalazi višegodišnje iskustvo u grafičkoj industriji. Spremni smo za svaki poduhvat u okviru ofset štampe i dorade, grafičkog dizajna i pripreme za štampu. Posedujemo kvalitetne mašine za ofset štampu do C2 formata, mašine za doradu štampanog materijala, studio za grafički dizajn i pripremu za štampu. Tako da smo Vam na usluzi od ideje do gotovog štampanog proizvoda. Koristimo isključivo najkvalitetniji repromaterijal renomiranih svetskih i evropskih proizvodjača, proizvedenih u Evropi! Kvalitet nam je na prvom mestu, vreme je da se i sami uverite...

o nama